Sepatah Dua Kata

Blog Kelab P.O.Gombak ini diwujudkan sebagai wadah perkongsian maklumat sesama ahli kelab khususnya dan sesama rakan-rakan di Ibu Pejabat DOSM Selangor Shah Alam & P.O Kajang umumnya. Blog ini akan melaporkan segala perkembangan aktiviti kelab dan juga peristiwa yang berlaku di POG. _____________________________________________________________________________________

17 Jun 2017

Majlis Berbuka Puasa POG 2017

0 komen
Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Pada 16 Jun 2017, bersamaan 21 Ramadhan 1438 (Jumaat), POG telah meneruskan tradisi mengadakan majlis berbuka puasa bertempat di pejabat POG bersama-sama anggota seisi keluarga.

Menu: Nasi Beriyani, Ayam Masak Merah, Daging Kambing Panggang, Ayam dan Sosej Panggang, Acar serta pelbagai kuih muih dan pencuci mulut lain.
Begitulah meriahnya suasana majlis tersebut. Semoga majlis ini dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama kita. Harap maaf atas segala kekurangan.

0 komen:

Post a Comment

Jika komen menggunakan 'Anonymous'... sila letakkan sekurang-kurangnya nama samaran di akhir komen. Tidaklah kita tertanya-tanya siapa gerangan si tukang komen. Sekian terima kasih.

 
PENAFIAN: Kelab P.O Gombak (K-POG) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan, kerosakan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.