Sepatah Dua Kata

Blog Kelab P.O.Gombak ini diwujudkan sebagai wadah perkongsian maklumat sesama ahli kelab khususnya dan sesama rakan-rakan di Ibu Pejabat DOSM Selangor Shah Alam & P.O Kajang umumnya. Blog ini akan melaporkan segala perkembangan aktiviti kelab dan juga peristiwa yang berlaku di POG. _____________________________________________________________________________________

29 Aug 2017

Kelahiran Cahaya Mata: Tahniah En. Bazri

0 komen
Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Sukacita dimaklumkan bahawa isteri En. Mohamad Bazri bin Abu Bakar, Pemandu R3, Pejabat Operasi Gombak telah selamat melahirkan cahaya mata perempuan pada jam 2.13 pm, 29 Ogos 2017.

Bayi seberat 3.10 kg tersebut telah selamat dilahirkan di Hospital Selayang dan dinamakan Siti Nur Raisya bt Mohamad Bazri. Tahniah kepada En. Bazri dan isteri beliau sempena kelahiran cahaya mata ketujuh yang juga merupakan puteri ketiga mereka itu.

Kami di POG mendoakan semoga kehidupan mereka sekeluarga dirahmati, diberkati, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik serta semoga putera-puteri mereka bakal menjadi anak yang soleh dan solehah... aamiinn. Insya Allah.

0 komen:

Post a Comment

Jika komen menggunakan 'Anonymous'... sila letakkan sekurang-kurangnya nama samaran di akhir komen. Tidaklah kita tertanya-tanya siapa gerangan si tukang komen. Sekian terima kasih.

 
PENAFIAN: Kelab P.O Gombak (K-POG) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan, kerosakan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman blog ini.